Estetica Faciala

Armonia facială implică pe lângă un zâmbet sanătos și strălucitor, și un aspect tânăr, fresh și luminos al tenului. Reîntinereirea chipului este observată nu doar fizic, cât și prin tonusul psihic și comportamentul individual.

În cadrul clinicii Didenta Implantology Art, tratamentele faciale sunt realizate de medici specialiați în tratamentele estetice. Cele mai solicitate tratamente de estetică ale feței sunt:
– augmentarea buzelor,
– eliminarea ridurilor feței, cu acid hialuronic sau toxină botulinică,
– eliminarea/estomaparea cearcănelor, cu PRP/PRF sau acid hialuronic,
re-intinerirea pielii prin tratament micro-needeling și mezoterapie cu cocktail-uri individualizate sau PRP/PRF (terapia vampir),
– tratamentul petelor pigmentare și al coșurilor, cu PRP/PRF și laser,
– tratamentul alopeciei,
– eliminarea acidului hialuronic inestetic sau nedorit.

Medicii din cadrul clinicii Didenta Implantology Art folosesc cu succes, de mult timp, cea mai eficientă metodă ne-chirurgicală de întinerire și înfrumusețare – terapia cu plasmă (PRF (platelet rich fibrin) – varianta modernă a PRP-ului). Metoda 100% naturala, folosește principiile regenerante ale sângele pacientei, pentru a reda tinerețea prin restructurarea cutanată puternică a dermului și obținerea unui efect imediat de lifting, precum și pentru estomparea vizibilă a ridurilor și cearcănelor.

Medicii clinicii Didenta Implantology Art oferă rezultate impresionante, indiferent de vârsta pe care o aveți, rezultate bazate specializare continuă, dotări tehnice și calitatea materialelor. Profită și tu de ele!

Powered by themekiller.com