DESPRE NOI

PROFESIONALISM, SIGURANTA SI CALITATE PE TERMEN LUNG

Didenta Implantology Art

Clinica stomatologica Didenta Implantology Art a fost infiintata in anul 2000, din dorinta de a readuce pe chipul pacientilor sai un zambet frumos si sanatos.

Pentru a raspunde nevoilor variate ale pacientiilor, clinica stomatologica dispune de 2 cabinete, situate in zone distincte din Bucuresti: Piata Dorobanti si Drumul Taberei, cu un program de lucru flexibil.
Cele 2 cabinete stomatologice pun la dispozitia pacientilor o gama variata de tratamente
dentare.

Medicii clinicii noastre stomatologice folosesc cele mai noi tehnologii si metode de tratament, materiale moderne cu un inalt standard de calitate si colaboreaza cu cele mai bune laboratoare de tehnica dentara din oras, reusind totusi sa mentina cele mai mici preturi din oras, pentru ca fiecare pacient sa isi poata permite tratamentul de care are nevoie.

In cadrul clinicii stomatologice Didenta, veti avea parte de un tratament dentar individualizat, realizat prompt de o echipa de medici dedicata, bine pregatita din punct de vedere profesional, si veti fi tratat intr-o atmosfera calda cu atentie, rabdare si repect.

Pentru a va regasi zambetul, va asteptam cu drag in cadrul clinicii noastre stomatologice, pentru a beneficia de tratamente de calitate la cele mai mici preturi!

Powered by themekiller.com