TURISM DENTAR

Clinica Didenta Implantology Art pune la dispozitia pacientilor din strainatate posibilitatea de a realiza in Bucuresti  tratamente stomatologice complexe de calitate, efectuate de medici si tehnicieni profesionisti, intr-o clinica centrala si moderna, in cele mai scurte perioade si la cele mai mici preturi.

Didenta Implantology Art va poate furniza:

  • Interpretarea radiografiei dentare la distanță
  • Stabilirea unui plan de tratament si a unui deviz estimativ
  • Oferirea variantelor de cazare, meniurilor și a formelor de distracție

Care sunt pasii?

  1. Contactati-ne telefonic/pe email sau trimiteti-ne direct pe e-mail o radiografie panoramica (ortopantomograma) recenta
  2. Specificati serviciile medicale de care doriti sa beneficiati, precum si daca doriti organizarea serviciilor de transport, program de mese, activitati zilnice pe perioada sederii dvs.
  3. Medicii clinicii noastre va vor prezenta prin e-mail si/sau telefonic variantele de tratament si estimarea financiara a acestora. Va vom prezenta de asemenea detalii ale serviciilor de acomodare, transport.
  4. Dupa stabilirea detaliilor, la ajungerea in tara veti fi asteptat de un reprezentant al clinicii noastre pentru a incepe procedurile de redobandire a unui zambet fermecator

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Powered by themekiller.com