DOTARI

Clinica Didenta Implantology Art are ca obiectiv realizarea de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate, ceea ce implica dotari de ultima generatie in domeniul stomatologic.
Va prezentem cateva dintre echipamentele noastre:

Unituri dentare moderne, marca Castellini, concepute dupa principia ergonomice,atat pentru confortul dumneavoastra cat si al medicului. Dintre dotarile acestuia, amintim:

  • sistemul cu fibra optica si pe racire al pieselor de lucru, care ajuta medicul sa realizeze manopere exacte si rapide.camera intraorala – asigura vizualizarea in timp real a cavitatii orale a pacientului, imaginile fiind observate pe monitorul atasat unitului dentar. Astfel, pacientul este informat verbal si visual despre situatia sa orala.
  • micromotor endodontie
  • lampa fotopolimerizare
  • aparat detartraj
  • negatoscop

Centrifuga Duo A-PRF si I-PRF – Dispozitiv medical care centrifugeaza sangele recoltat de la pacient pentru obtinerea de membrane de vindecare cu un bogat concentrat de celule (A-PRF si I-PRF) cu rol in grabirea vindecarii tesuturilor orale, Deosebit de util in manoperele modern de implantologie.

Sonic Weld (KLS Martin) – dispozitiv medical, utilizat in chirurgia orala pentru favorizarea osteogenezei (manopere de aditie osoasa, imobilizarea fracturi osoase). Deoarece combina tehnologia ultrasonica cu materialele resorbabile (membrane si pini de acid polilactic) prezinta marele avantaj pentru pacient de a elimina faza a doua chirurgicala (indepartarea materialelor neresorbabile utilizate la osteosinteza).

Fiziodispenser W&H – Aparat cu ajutorul caruia medicul chirurg insera implantul in structura osoara a pacientului, intr-un timp scurt si cu interventie minima asupra tesuturilor.

Apex finder NSK – Dispozitiv medical cu ajutorul caruia se determina lungimea exacta

a canalului radicular, crescand in acest mod performantele tratamentelor endodontice.

Lampa cu accelerator de albire – tehnologie de ultimă oră, care albește rapid, fără efecte secundare dinții pacienților, rezultatul pastrandu-se timp îndelungat.

Prophy-Jet – aparatul medical cu ajutorul caruia se realizeaza tehnica numita “Air-flow”, a carei scop este indepartarea placii dentare, a petelor de cafea, ceai si tutun.

Magnificatie – Echipament medical care vine in ajutorul medicului, crescand vizibilitatea asupra campului operator si implicit a preciziei actului medical.

Anthogyr Safe Relax – dispozitiv medical care ofera posibilitatea indepartarii puntilor si coroanelor dentare, controland forta si intensitatea, astfel incat disconfortul pacientului sa fie minim.

Arc facial si articulator (Amann Girrbach) – dipozitiv utilizat in cazul conceperii lucrarilor protetice . Este utilizat pentru redarea exacta a pozitiei celor doua maxilare unul fata de celalalt, a contactelor ocluzale si a dintilor ce participa la ghidarea miscarilor de masticatie.

Sterilizare: baie curatare instrumentar, sistem de sigilare pungi autoclavabile, autoclav performant

Pentru sterilizarea completa a echipamentelor si instrumentelor medicale, personalul clinicii noastre urmareste:

  • Pre-sterilizarea instrumentarului in solutii speciale, preparate zilnic

  • Spalarea si uscarea instrumentarului

  • Ambalarea in folii de unica folosinta prevazute cu indicator de sterilizare

  • Sterilizarea propriuzisa la autoclav

  • Depozitarea in spatii curate, special amenajate pentru instrumentar

De asemenea, personalul medical este instruit continuu, privind normele de igiena din domeniul medical.

Dermapen (Genosys) – dispozitiv sub forma de stilou, ce utilizeaza microace sterile de unica folosinta, care prin vibrare penetreaza pielea cu viteza si adancime regulate (de la 0.5mm pana la 2.5 mm, pana la 1000 de microintepaturi/secunda), cu scopul de a regenera pielea.

Powered by themekiller.com