PRIMA VIZITA

Prima vizita la un medic nou este intotdeauna plina de emotii. Pentru a elimina din stress-ul primei vizite intr-un cabinet pe care nu il cunoasteti, am expus cum se desfasoara in mod normal prima vizita a unui pacient nou in cadrul clinicii noastre.

Programarea initiala se poate stabili telefonic sau prin completarea formularului online de pe site. Cu o zi inainte sau in dimineata zilei in care v-ati programat, veti primi un mesaj de reamintire a orei si adresei clinicii.

In cazul in care aveti radiografii dentare realizate in ultimele 6 luni, sunteti rugat sa le luati la dvs.

In cazul in care urmati un tratament medicamentos complex, va rugam sa va faceti o lista cu toate medicamentele pe care le luati, precum si modul de administrare al acestora. 

O data ajuns in clinica, pacientul este rugat sa completeze fisa medicala, pentru ca medicul curant sa cunoasca istoricul general si dentar. Conform legislatiei actuale, informatiile din fisa de observatie nu vor fi divulgate altor entitati, fara acordul dvs. Va rugam sa va prezentati cu minim 15 minute inainte de ora programarii, pentru a acorda atentia necesara completarii formularelor pacientilor. Daca va grabiti, puteti completa in format digital documentele si printa sau expedia direct pe adresa de email a clinicii office@didenta.ro.

Examinarea clinica dureaza intre 30 si 60 minute, putand fi realizata de unul sau mai multi medici specialisti ai clinicii, in functie de cazuistica dvs. Examinarea clinica este insotita si de un set de fotografii intra- si extra-orale, necesare in stabilirea unui diagnostic corect. Pentru un diagnostic complet, examinarea clinica trebuie insotita de o examinare radiologica, medicul indicandu-va cea mai folositoare investigatie imagistica (OPG/CT), pentru stabilirea planului de tratament. In urma examinarii, medicul va ofera posibilitatile de tratament, explindu-va avantajele si dezavantajelor fiecarei solutii. Comunicarea cu pacientii este foarte importanta pentru medicii clinicii noastre, putand sa adresati orice intrebare despre starea de sanatate orala, solutiile de tratament recomandate si sa impartasiti asteptarile pe care le aveti in urma tratamentului.

In decurs de 48 ore veti primi pe email planul de tratament complet, costurile si etapizarea sedintelor. 

In functie de disponibilitatea dvs., in prima sedinta se realizeaza doar consultatia de specialistate, tratamentul de urgenta (dureri, sangerare, inflamatie, descimentarea lucrarilor protetice etc.) sau igienizarea profesionala, cu o durata de 30-60 minute, manopera care este indicata a fi realizata o data/6 luni. 

Stabilirea viitoarei sedinte de tratament este stabilita in functie de programul dvs. In cazul in care, din motive obiective, nu puteti onora programarea, va rugam sa ne anuntati telefonic, cu minim 24 ore in avans. In acest fel, oferiti posibilitatea de tratament a unui altui pacient. 

 

 

Powered by themekiller.com