CARDURI

Cardurile sunt varianta pe care clinica Didenta Implantology Art o ofera pentru a economisi bani si timp pentru propriile servicii stomatologice, dar pot fi oferite ca si cadou persoanelor dragi. 

Dental Care Card

Sa previi este mai usor decat sa tratezi. De aceea, Didenta Implantology Art te așteaptă va asteapta cu un pachet special de prevenție. Acesta cuprinde:

  1. 2 consultatii 
  2. 2 igienizari profesionale (detartraj dentar + periaj profesional)
  3. -5% la plombe compozit

Costul: 329 lei

Valabilitate: 12 luni.

Kids Card

Sanatatea copiilor este cea mai importanta, de aceea nu neglijati vizitele periodice la medicul dentist. Deoarece ne plac copiii si sanatatea lor orala este scopul nostru, Clinica Didenta v-a pregatit un pachet special pentru acestia, care cuprinde:  

  1. 2 consultații 
  2. 2 periaje profesionale/air-flow/fluorizari
  3. 1 sigilare dinte temporar/permanent sau 1 extractie dinte temporar mobil 
  4. -5% la aparatele ortodontice
  5. Costul: 274 lei

Valabilitate: 12 luni.

Thank you Card

Pentru a va răsplăti încrederea si a va mentine starea de sanatate orala la parametrii optimi, clinica Didenta Implantology Art va ofera Cardul Thank You.
Cardul se oferta pacientilor care au realizat tratamente stomatologice de 5500 lei in cadrul clinicii noastre, in ultimele 6 luni. 
Cardul va ofera 5% reducere la tratamentele stomatologic realizate in urmatoarele 3 luni calendaristice, fie pentru dvs., fie pentru o persoana draga.

Powered by themekiller.com