MAGAZIN ON-LINE

Beneficiati de 20% reducere prin comanda on-line a serviciului stomatologic dorit.

 1. Detartraj si periaj profesional 200 lei, de la 250 lei

Detartrajul este o interventie stomatologica obligatorie o data la 6 luni, prin care indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolii paradontale.

 1. Albire dentara 800 lei, de la 1000 lei

Zambetul este cartea dvs. de vizita. Albirea dentara realizata in cabinetul stomatologic ofera ca avantaje un rezultat rapid si un control de specialitate al rezultatelor obtinute.

 1. Tratamentul cariilor fara freza 207 lei, de la 259 lei
  Acum aveti sansa de a trata si elimina cariile incipiente folosind o tehnica care elimina nevoia de a utiliza frezele, nu provoaca durere si nu distruge tesuturile sanatoase ale dintilor.
 2. Extractie simpla 100-144 lei, de la 120-180 lei

Extracţia dentară este indicată în situatiile in care dintele nu mai poate fi salvat si tratat (carii voluminoase, infectii, fracturi, dinti cu mobilitate).

Scapa acum de durerile dentare!

 1. Vaccin boala parodontala 1000 lei, de la 1200 lei

Boala parodontala reprezinta o afectiune din ce in ce mai frecventa, soldata cu pierderea dintilor.

In momentul de fata, exista solutii medicamentoase injectabile care contribuie la ameliorarea simptomelor acestei afectiuni.

 1. Incrustatie ceramica 1120 lei, de la 1400 lei

Incrustatiile din ceramice reprezinta solutia ideala pentru tratarea leziunilor carioase simple sau complicate. Se caracterizeaza prin: rezistenta, estetica, adaptare excelenta, biocompatibilitate.

 1. Proteza flexibila 1200 lei, de la 1400 lei

Proteza partiala flexibila este cel mai nou produs in materie de tehnologie a protezarii dentare. Avantajele acestei proteze sunt: rezistenta, flexibilitate, confort, estetica, biocompatibilitate.

 1. Implant dentar 400 euro, de la 500 lei

Implantul dentar este metoda de tratament indicata la ora actuala pentru tratamentul dintilor lipsa. Metoda nu este dureroasa, se realizeaza rapid, conserva tesuturile dure dentare si asigura un confort sporit pacientului.

 1. Sigilare simpla 80 lei

Sigilarea dentara este o metoda simpla si eficienta pentru prevenirea aparitiei cariilor dentare.

 1. Consultatie ortodontie 80 lei, de la 100 lei

Aparatele ortodontice favorizeaza alinierea perfecta a dintilor si restabilirea functiilor aparatului dento-maxilar, indiferent de varsta pe care o aveti.

*Plata serviciului va fi realizata la clinica, dupa efectuarea acesteia.

Powered by themekiller.com