Dinti intr-o zi

Implantul cu incarcare imediata este o procedura comprimata intr-o singura sedinta: se insera implantul dentar si se aplica lucrarea protetica provizorie in aceeasi zi. Dupa ce implantul s-a integrat in os, lucrarea provizorie se inlocuieste cu o lucrare definitiva.
Simultan in cadrul interventiei chirurgicale se pot extrage dintii, realiza augmentari osoase, insera implanturi si aplicarea bonturilor protetice. La final, este aplicata lucrarea de catre protetician. Ce este grozav pentru pacient este ca pleaca de la cabinet cu dinti, fara ca cineva sa isi dea seama ca a suferit o interventie stomatologica. Aceste proceduri necesita cunostinte avansate, experienta si o planificare meticuloasa.

Comparativ cu procedura clasica ce presupune mai multe vizite la clinica si luni de zile de asteptare, acesta tehnica prezinta numeroase avantajele: estetica corespunzatoare, restabilirea imediata a functiei masticatorii, invazivitate redusa deoarece toate procedeele se realizeaza intr-o singura interventie, costuri reduse mai ales pentru persoanele ce calatoresc de la distante mari, succesul fiind acelasi ca si in cazul integrarii tardive a implantului.

Powered by themekiller.com