All on 4 – all on 6

Conceptul „All on 4 – all on 6” este tratamentul implanto-protetic, de reabilitare orală completă, adresat pacienților edentați total care își doresc o lucrare protetică fixă. 

Succesul clinic și terapeutic al acestui concept este demonstrat științific și este considerat cea mai bună opțiune existentă pe piață, prin care se realizează reabilitarea orală completă pe un număr redus de implanturi (4 sau 6 implanturi), eliminand interventiile de augmentare osoasa de tipul sinus liftingului.

Mai mult decat atat, pacientii nu mai sunt nevoiti sa poarte “clasica” proteza dentara.

Folosita in cazul edentatiilor totale (nu mai sunt dinti sau trebuie extrasi toti ca urmare al stadiului avansat al bolii parodontale), care nu permit realizarea de implanturi clasice (defecte osoase mari), tehnica All on 4 sau All on six permite pozitionarea de 4 jos respectiv 6 implanturi (sus) si realizarea de lucrare fixa cu prognostic foarte bun, fara a mai fie nevoie de aditie osoasa si timp lung de asteptare.

Tehnica aduce un grad maxim de satisfacție pacientului, deoarece lucrarea provizorie poate fi aplicată în aceași zi cu inserarea tuturor implanturilor, masticația, fonația și fizionomia acestuia fiind cosiderabil îmbunătățite. De asemenea, evitandu-se reconstructiile mari de os prin operatii de augmentare osoasa, pe langa eliminarea timpi de vindecare lungi, costurile acestei solutii de tratament sunt mult mai mici.

Studiile de specialitate arată ca 98% din pacienții care au beneficiat de un astfel de tratament îl recomandă rudelor/apropiaților, deoarece durata realizării lui este redusă, iar calitatea vieții lor a fost îmbunătățită considerabil. Datorită designului și protocolului dedicat, implanturile, chiar dacă sunt în număr minim, prin angulația, structura și poziția specifică de inserare, oferă suportul optim, favorabil susținerii unei lucrări protetice fixe, cu o rata foarte buna de succes pe termen lung.

Datorită pregătirii medicilor noștri specialiști și a tehnologiei de ultimă generație, puteți beneficia de o planificare exactă, anticipată a timpului și a costurilor tratamentului, adaptată condițiilor dumneavoastră locale și generale.

Share:

Lasă un răspuns

Powered by themekiller.com